Anca
La mine sus pe deal este din nou iarnă. Nu am mai ieşit din casă de două zile.. deci nu ştiu cum e în oraş. Dar vă arăt şi vouă ce frumos e in livada de meri :P (asta se vede din camera mea cocoţată în vârful merilor)

în spate de tot se vede releul.. iar in prim plan este mănăstirea Cetăţuia. Îmi place cum arată cerul care se adună deasupra mănăstirii :) Iar în nopţile cu lună.. peisajul este de-a dreptul feeric. Gata.. mă întorc la învăţat. Mai am 2 examene..
Etichete: | edit post
4 Responses
 1. Teodora Says:

  frumos, in oras nu este zapada, dar eu nu ma supae :D
  am sa-ti fac cu mana data viitoare cand ma duc la cetatuia, poate ma vezi :P


 2. Anka Says:

  da..e o idee f buna! si cand te duci la releu.. te urci in varful releului si imi faci cu mana. si apoi sari.. iar eu iti fac poza (din camera mea) si voi incerca sa te prind in aer! ar fi fantastic! sau te duci acolo noaptea, cu o lumanare.. ok.. o lanterna.. hai un far.. si imi faci semne de acolo si voi sti ca esti acolo si te gandesti la mine :))

  auzi.. nu ar fi mai simplu sa asteptam pana joi cand ne vedem la tinel? eu asa zic :P


 3. edyl Says:

  frumos.. si la mine inca mai este putina iarna.. dar frumusetea ei incepe sa piara..


 4. Anka Says:

  tocmai de aceea fac poze .. ca sa pastrez frumusetea aceasta trecatoare pentru mai mult timp :P - tehnica se numeste imortalizarea fulgului de nea :)) astfel.. eu am zapada chiar si vara! :P (vorbesc si eu pe pereti.. am avut azi examen si inca sunt trilulilu..


Trimiteți un comentariu